News‎ > ‎

U nenshkruan kontratat per vitin akademik 2013/2014

posted Nov 15, 2013, 2:29 PM by Bujar NushiDite e rendesishme per Fondacionin 'Salih dhe Isa Nushi'. Me 13 nentore 2013, ne zyret e IPKO fondacionit ne Prishtine u nënshkruan solemnisht kontratat me 6 bursistat tanë per vitin akademik 2013/14. Ne emer te Fondacionit kontratat u nenshkruan nga administratori z.Fejzullah Shehu. Ne emer te Bordit ishin present Diana Cena, Nergize Rezniqi dhe Nora Sahatqiu. 

Fondacioni i deshiron bursistave sukses ne mesime dhe shendet ne jete.
Comments