Amir Mamusha

Quhem Amir Mamusha i lindur më 22.08.1989 në Gjakovë. Shkollën fillore dhe atë të mesme e kam kryer në Gjakovë. Fakultetin e vazhdova ne Prishtinë ku dhe për momentin vazhdoi studimet në vitin e lll-të pranë Fakulltetit Filozofik dega Shkenca Politike.

Që i vogël pata ambiciet e mia që të shkollohem dhe pas suksesit që tregova në shkollën fillore dhe atë të mesme arrita ta fitoi të drejtën e studimeve, ku vazhdoi të mësoi dhe të mundohem ti realizoj aspiratat e mia.

Qëllimi im është që në të ardhmen të bëhem një politolog i mirë dhe ti kontriboi vendit tim që të jemi shtet i fort demokratik dhe i njohur nga Evropa dhe Bota.

Entuziazmin tim,dhe qëllimet e mia i përkrahu Fondacioni “Sali dhe Isa Nushi”të cilët më zgjodhën që aftësitë e mia ti  përkrahin me burs. Shfrytëzoi rastin ti falënderoi  për përkrahjen që më ofruan dhe që më mundësuan që entuziazmin tim ta tregoi dhe ta realizoi ënderrën time dhe ambiciet e mia.

Comments