Aktivitetet‎ > ‎

Mbledhja themeluese 2010

Mledhja themeluese eshte mbajtur me 26 qershor 2010 ne sallen e kultures "Rexhep Mitrovica" ne Mitrovice.

Akademik Pajazit Nushi, ka folur për biografinë e personaliteteve Sali dhe Isa Nushi, ndërsa kryetari i komunës Avni Kastrati, e ka vlerësuar si një nismë që mund të ndihmojë shumë në sferën e arsimit dhe të kulturës në Mitrovicë e më gjerë. Ndryshe, që në ditën e promovimit janë tubuar mbi 2500 euro nga të pranishmit.Comments