News‎ > ‎

Intervista me kandidatet per burse te Fondacionit 'Salih dhe Isa Nushi' 2016/2017

posted Nov 15, 2016, 9:42 AM by Bujar Nushi
Komisioni i pavarur për vlerësimin e aplikacioneve edhe këtë vit akademik ështe i kenaqur me numrin e aplikimeve për bursë ( gjithsejt 30 kandidatë konkuruan). Komisioni vlerësoj të gjitha aplikacionet dhe vendosi qëpër interviste të ftoje  14 kandidatë me vleresimet më të larta. 
Intervistat do të mbahen të shtunën  me 19 nëntor 2016 në Prishtinë në zyret e IPKO Foundation në rrugën Hajdar Dushi Nr.3 (Afer HAMAM Jazz Bar). Intervistimi do te filloj në ora 10.00 dhe kandidatet duhet të paraqiten për intervistë sipas orarit më poshte. Intervista për secilin do të zgjas maksimalisht 15 minuta me këtë renditje:

1.    Melisa Syla - 10:00
2.    Shemsi Kodrolli - 10:15
3.     Zyrafete Berisha - 10:30
4.     Erza Jeliqi - 10:45
5.     Herolinda Zekaj - 11:00
PAUZE 15 min
6.     Besnik Fazliu - 11:30
7.     Lendina Pozhegu - 11:45
8.     Albina Hoxha  - 12:00
9.     Lorena Rudi - 12:15
PAUZE 15 min
10.  Ergonit Gaxherri - 12:45
11.   Hamit Elshani - 13:00
12.  Ilma Arifi - 13:15
13.  Kreshnik Ukmata - 13:30
14.  Nazan Zekerija - 13:45

Ju rekomandojmë të gjithë kandidateve të paraqiten me kohë! Për ndonjë paqartësi ju lutem te kontakoni 044 418 309 ose 044 645 972.
Ju lusim që me vehte të keni dokumentacionin e plotë  origjinal te kërkuar me konkurs, posaçërisht dokumentet origjinale në vijim:
·  Aplikacionin e Fondacionit si dokument kualifikues (nëse nuk e sjellni eliminoheni automatikisht).
·  Regjistrimin e semestrit për ketë vit (2016-2017) (nëse e kani, perndryshe nuk ju lëshohet bursa deri ne sjelljen e këtij dokumenti në rast të përzgjedhjes)
·  Vërtetimin se jeni përfitues të asistencës sociale (origjinal), nëse nuk jeni, atëherë duhet sjellë vërtetimi mbi tëardhura mujore të familjes së ngushtë (origjinali)
·  Nëse keni konkurruar për burse të ndonjë Universiteti publik në Kosovë  
·  Vërtetimet për familjarët e deklarua si të sëmurë.


VENI RE: Kandidatët që nuk paraqiten pa ndonjë arsye të fortë ose vonohen për intervistë do të eliminohet nga konkurimi.
 
Me nderime,
Fondacioni Salih dhe Isa Nushi
www.fsinushi.org

Comments