Aktivitetet‎ > ‎

Mledhja e Pervjetorit (2011)

Fondacioni Salih dhe Isa Nushi shenoi nje vjetorin e themelimit me  7 korrik 2011, ne Biblioteken Kombetare ne Prishtine. Perveq njoftimit te donatoreve me rezultatet e punes se Fondacionit gjate viti te kaluar, gjithashtu eshte prezentua aktiviteti i parapare per vitin e ri akademik. Me fjalimet e tyre te rastit, pervjetorin e fondacionit e nderuan akademiket tane te shquar z.Pajazit Nushi dhe z.Esat Stavileci.   


            
Comments