Bursistet tanë‎ > ‎

Bursistat 2017/2018

Me datën 5 nentore 2017 u mbajt intervista me te gjithe ju që keni konkuruar për bursë të Fondacionit “Salih dhe Isa Nushi”. Pas konsultimeve qe beri, komisioni i pavarur doli me këtë vendim te cilin e perkrah edhe Bordi i Fondacionit. Përfituesit e bursave për vitin akademik 2017/2018, në vlerë prej 90€ (nëntëdhjetë euro) per periudhën prej 10 muajve janë:


  1. Flora Hajrizaj e lindur më 04-11-1995 në Istok, me vendbanim në Istok, studente në vitin III (trete) ne Fakultetin e Mjekesise, drejtimi Mjekesia e pergjithsme, pranë Universitetit të Prishtinës

  2. Dentagona Mehmeti, e lindur me 02-09-1996 ne Gjakove, me vendbanim ne Molliq (Gjakove), studente në vitin e III (trete) ne Fakultetin e Mjekesisie, drejtimi Fizioterapi pranë Universitetit të Prishtinës.

  3. Florian Berisha, i lindur më 25-08-1998 në Serbice te Poshtme (Prizren), me vendbanim në Serbice te Poshtme (Prizren), student në vitin e II (dytë) ne Fakultetin Filologjik, dega Gjuhe dhe letersi Gjermane, pranë Universitetit të Prishtines.

  4. Marigona Osmani e lindur me 31-12-1996 ne Mitrovice, me vendbanim ne Mitrovice, student në vitin e II (dyte) ne Fakultetin e Mjekesisie, dega e Infermijerise, pranë Universitetit të Prishtinës.

  5. Egronit Gaxherri, i lindur më 02-05-1995 në Junik, me vendbanim në Junik, student në vitin e I (parë) ne Fakultetin e inxhinjerise Elektrike dhe Kompjuterike, drejtimi Elektronike, pranë Universitetit të Prishtines.


Bordi i Fondacionit i dëshron suksese kandidatëve të përzgjedhur si dhe atyre qe kete radhe nuk ishin ne mesin e te perzgjedhurve.