News‎ > ‎

Ne mburemi me keto #Fakte

posted Nov 23, 2014, 7:56 AM by Bujar Nushi
Nga themelimi deri me sot: 

- Kemi dhuruar nga fondet tona 24 bursa prej 900 euro/vite ne vlere totale mbi 21.600 euro.
- Kane diplomuar 5 bursista tane.
- Fondacioni yne fitoi Çmimin FIDES për kontribut nga Diaspora per vitin 2013 për promovimin e arsimit, kulturës dhe shkencës tek të rinjtë Kosovar, përmes bursave për student të dallua
Comments