Fastim Haxhikadriu

Unë jam Festim Haxhikadriu, 17 vjeqar dhe jam Mitrovicas. Që në moshën 8 vjeqare kam filluar të ekzekutoj violinë fillimisht si hobi, por më vonë në moshën 12 vjeqare filloj ta shikoj muzikën në mënyrë më profesionale. Pas këtyre viteve kam mbajtur gara ndërkombtare, seminare me violinistë vendorë dhe të famshëm botrorë, kam fituar qmime dhe poashtu kam pasur suksese në shkollim. 

Mendoj se kjo bursë do të ma lehtsoj punën në përpjekjet e mija, të punoj sa më shumë që të arrij suksese sa më të larta në gara ndërkombtare jasht vendit që i kam paraparë më tutje si dhe në studimet e mija universitar dhe pas universitar. 
Per sukseset e mia te ardhshme do te perpiqem te ju informoj permes kesaj web faqe.

Faliminderit për mirëkuptim. 
Comments