News‎ > ‎

Intervista me kandidatet per burse te Fondacionit 'Salih dhe Isa Nushi' 2015/2016

posted Oct 28, 2015, 4:15 AM by Bujar Nushi
Komisioni i pavarur per vleresimin e aplikacioneve edhe kete vite akademik ishte i kenaqur me numrin e aplikimeve per burse (25 kandidate). Komisioni i vlerosoi te gjitha kerkesat dhe vendosi qe per interviste shtese te ju ftoje juve 13 kandidatet me vleresimet me pozitive.

Intervistat do te mbahen te djelen me 1 nentor 2015 ne Prishtine ne zyret e IPKO Foundation ne rrugen Hajdar Dushi Nr.3 (Afer HAMAM Jazz Bar). Intervistimi do te filloi ne ora 10.00 dhe kandidatet do te jene te ndare sipas listes me poshte. Bisedat individuale do te zgjasin maksimalisht 15 minuta dhe do te mbahen sipas renditjes:

1. Lutfije Rushiti - 10:00
2. Elona Kajtazi - 10:15
3. Drita Morina - 10:30
4. Ismajl Elshani - 10:45
5. Melisa Syla - 11:00
6. Herolinda Zekaj - 11:15
7. Egzone Gashi - 11:30
8. Arbreshe Korcaj - 11:45
9. Albina Hoxha - 12:00
10. Elza Qorraj - 12:15
11. Rina Ferri - 12:30
12. Sherife Strana - 12:45
13. Kapllan Terziqi - 13:00

Ju preferojme te gjithe kandidateve qe te paraqiten me kohe!. Per ndonje paqartesi ju lutem te kontakoni 044 418 309.

Me vehte patjeter ta keni dokumentacionin e plote dhe origjinal te kërkuar me konkurs, posaçërisht te përkujdesën me i sjelle dokumentin origjinal si:

· Aplikacionin e Fondacionit si dokument kualifikues (nëse nuk e sjellin eliminohen automatikisht).

· Regjistrimin e semestrit për ketë vit (2015-2016) (nëse e kanë, perndryshe nuk u lëshohet bursa deri ne sjelljen e këtij dokumenti)

· Vërtetimin se janë ne asistence sociale (origjinal), nëse nuk janë atëherë duhet sjelle vërtetimin e te ardhurave mujore ne familje te ngushte (ne origjinal)

· A kane konkurruar për bursa te Universitetit Publik te Prishtinës

· Vërtetimet për familjaret e deklarua se janë te sëmur.


VENI RE: Kandidatet qe nuk paraqiten pa ndonje arsyetim ose vonohen per grupin e tyre do te eliminohet nga konkurimi.

Me nderime,
Fondacioni Salih dhe Isa Nushi
www.fsinushi.org
info@fsinushi.org

Comments