Elvis Feka

Jam Elvis Feka i lindur me 05.11.1991 në Mitrovicë. Shkollen fillore dhe të mesme e përfundova në Mitrovicë, ndërsa studimet i vijoj në vitin e II-të në Univeristetin e Prishtinës pranë Fakultetit Filozofik, Departamenti i Shkencave Politike dhe Administratës Publike. 

"Nëse provon mund të mposhtetesh, mirpo nëse nuk provon veq se je i mposhtur" nga kjo thënje që e kam shembull në jetën time për sfidimin e qdo bariere më bënë që deri tani të arrijë një sër suksesesh. Njeriu si qenje shoqërore ka nevojë për ndihmë dhe ka nevoj për kolektivitet për këto arsye quhet qenje e vetëdijëshme shoqërore. 

Dhurimi i bursës nga fondacioni "Salih dhe Isa Nushi" për mua do të thot shumë, ky përveq që është një rast human është edhe një motiv shtesë për realizimin e ëndërrave të mija. Dhurimi i kësaj burse për mua do të thotë një obligim për një kontribut që do ti ofroj fondacionit në qdo kohë.

Faleminderit Fondacionit "Salih dhe Isa Nushi"