News‎ > ‎

U nenshkruan kontratat me 5 buresistat e vitit 2011/2012

posted Nov 1, 2011, 5:31 AM by Bujar Nushi   [ updated Nov 1, 2011, 5:34 AM ]Me 29 tetorë 2011, ne zyret e fondacionit ne Mitrovicë u nënshkruan solemnisht kontratat me 5 bursistat tanë per vitin akademik 2011/12. Ne emer te Fondacionit kontratat u nenshkruan nga administratori z.Fejzullah Shehu. 


Fondacioni i deshiron bursistave sukses ne mesime dhe shendet ne jete.
Comments