News‎ > ‎

U nenshkrua MoU me IPKO Foundation

posted Sep 24, 2013, 10:53 AM by Bujar Nushi
Sot ne zyrat e IPKO Foundation u nenshkrua memorandumi per mirekuptim ne mes te Fondacionit Salih dhe Isa Nushi dhe IPKO Foundation. Ky memorandum u nenshkrua nga Nora Loxha Sahatqiu, anetare e bordit te FSINushi dhe Abetare Gojani, managere e programit ne emer te IPKO Foundation. Prezent ishin edhe Diana Nushi Cena (FSINushi) dhe Doruntine Demiri (IF).
Duke u bazuar në misionin e IPKO Foundation dhe duke parë veprimtarinë e FSINushi, IPKO Foundation do ti ofron dy bursa per vitin akademik 2013/2014 të barazvlefshme me shumën e dy bursave që jep FSINushi. 
Shpresojme se ne te ardhmen do te vazhdojme bashkepunimin. 

FSINushi falenderon IPKO Foundation per perkrahje.  
Comments