News‎ > ‎

U mbajt intervista me kandidatet per burse te vititi akademik 2013/2014

posted Oct 27, 2013, 4:32 AM by Bujar Nushi

Komisioni per vleresimin e aplikacioneve ishte tejet i kenaqur me numrin e aplikimeve per vitin akadimik 2013/2014 . Komisioni i vlerosoi te gjitha kerkesat dhe vendosi qe per interviste shtese ti ftoje 13 kandidatet me vleresimet me pozitive. Intervistat u mbajten te shtunen me 27 tetore 2013 ne Prishtine ne zyret e IPKO Foundation ne rrugen Hajdar Dushi (mbrapa Hamam Jazz Bar). Intervistimi filloi ne ora 15.00 dhe kandidatet ishin te ndare ne grupe. Bisedat individuale zgjaten maksimalisht 15 minuta.

Comments