Aktivitetet‎ > ‎

Fondacioni në media

Fondacioni ka edhe faqen e vet në Facebook. Për ta vizituar klikoni këtu.

Veni re: 

Sonte (15 shtatorë 2010) ne programin e nates te Radio Kosoves me nikoqir Mentor Mripa (prej ores 23.00 e deri ne 01.00) musafir do te jene Edmond Nushi, Diana Cena dhe Nora Sahatqiu. 


Tema e programit do te jete ""Fondacioni Salih dhe Isa Nushi". 

Ju mund edhe aktivisht te merni pjese ne bisede.


Per ta percjellur programin online klikoni ketu.  
Me posht disa nga artikujt e botuar ne gazetat ditore ne Kosove me rastin e mledhjes informative  te mbajtur me 26 qershor 2010 ne sallen e kultures "Rexhep Mitrovica" ne Mitrovice.
Ċ
Fondacioni SIN,
Jul 4, 2010, 5:35 AM
Ċ
Fondacioni SIN,
Jul 4, 2010, 5:34 AM
Ċ
Fondacioni SIN,
Jul 4, 2010, 5:34 AM
Ċ
Fondacioni SIN,
Jul 4, 2010, 5:35 AM
Ċ
Fondacioni SIN,
Jul 4, 2010, 5:34 AM
Ċ
Fondacioni SIN,
Jul 4, 2010, 5:34 AM
Comments