Aktivitetet‎ > ‎Donacionet‎ > ‎

Donatorët

Falënderojmë të gjithë për kontributin e dhënë Fondacionit Salih dhe Isa Nushi. Kontributi juaj është edhe një konfirmim më shumë, për rëndësinë e iniciativës dhe vlerësim i punës së qëlluar, për përkrahje avancimit të arsimit dhe kulturës në Mitrovicë dhe ne Kosovë. 

Emrat e donatorëve te rradhitur sipas vitit të kontributit: 

Donatoret 2014 - Donations 2014:
Nergize Rezniqi, Driton Nushi, Edmond Nushi, Bujar Nushi, Diana Cena, Nora Sahatciu, 
Asim Luzha, Shkumbin dhe Liridona Hamiti (FI), Agim Kurteshi (FI), Arben & Linda Canhasi (FI), Bekim Canhasi (FI), Rustem Ademaj (FI), Shefqet Krenzi (FI), Visar dhe Rrezarta Sadriu (FI)Mihrije Behluli (FI)Hysni Aliu (FI), Arbresh & Hida Zerza (FI), Michel van der Meulen (NL), Giel Verbeek & Christie Duijvelaar (NL), Vlora Rexhepi - van der Pol (NL), Arben & Argjira Hajrullahu (NL), Hester Faber (NL), Marien de Bakker (NL), Jan Bakker (NL),  Peter Nelemans (NL), Lex Stax (NL).

Donatoret 2013 - Donations 2013:
Edmond Nushi, Driton Nushi, Nergize Rezniqi, Nora Sahatciu, Bujar Nushi, Diana Cena, Trimor Roka, Shkumbin dhe Liridona Hamiti (FI), Agim Kurteshi (FI)Bekim Canhasi (FI)Zenel Behluli (FI)Mihrije Behluli (FI)Hysni Aliu (FI)Lulzim Voca (FI)Shefqet Krenzi (FI), Visar dhe Rrezarta Sadriu (FI)Behar Ramadani (FI), Michel van der Meulen (NL), Hester Faber (NL), Jan Bakker (NL), Martin van der Meer (NL), Peter Laarakker (NL), Lex Stax (NL)
IPKO Foundation (http://ipkofoundation.org/)

Donatoret 2012 - Donations 2012:
Edmond Nushi, Driton Nushi, Nergize Rezniqi, Nora Sahatciu, Bujar Nushi, Diana Cena, Bekim Canhasi (FI), Nexhip Abrashi (FI), Hysni Aliu (FI), Armand Noka (FI), Mihrije Behluli (FI)Shpend Mulliqi (FI)Shevqet Krenzi (FI), Lulzim Voca (FI)Ismet Zharku (FI)Agim Kurteshi (FI)Christie Duijvelaar (NL), Fons Nelen & Wytze Schuurmans (NL)Jan Kooijman (NL), Hester Faber (NL), Marco Boogard (NL), Alet van 't Eide/Raimond Witt (NL), Muharrem Ombashi (NL), Michel van der Meulen (NL), Ron Rozema (NL), Peter Nelemans (NL), Peter Laraker.

Donatoret 2011 - Donations 2011:
Edmond Nushi, Driton Nushi, Nergize Rezniqi, Nora Sahatciu, Bujar Nushi, Diana Cena, LIS CENA, Pajazit Nushi, Rron Kajtazi, ASIM LUZHA, GANIMETE KRASNIQI, BOUKE & KAI VELLINGA (NL), MICHEL KREILEMAN (NL), CASPER ROELOFS (NL), PETER LAARAKKER (NL), ARBEN DHE ARGJIRA HAJRULLAHU (NL), RONALD LOHR (NL), THEO OVERJUIN (NL), ASLLAN KRYEZIU, MIKEREM NUSHI, DIELLZA NUSHI, MELITA NUSHI, VALBONA SALIHU, AZEM KASTRATI, FATMIR XHELILI, LENDITA MEKULI, PRANVERA XERXA, AGIM KURTESHI (FI), SHPEND MULLIQI (FI), VIOLETA NUSHI, ATIFETE KARAKASHI, LULZIM VOCA (FI), SHKUMBIN HAMITI (FI), Shevqet Krenzi (FI), Faton Kavaja (FI), Bekim Canhasi (FI), Arbresh Xërxa (FI). 

Donatoret 2010 - Donations 2010:
Edmond Nushi, Driton Nushi, Nergize Rezniqi, Nora Sahatciu, Bujar Nushi, Diana Cena, Nerxhivan Nushi, Fazli Balaj,  Faik Nahi, Violeta  Nushi, Ismajl Zhuri, Fatmir Xhelili, Avni Kastrati, Abdurrahman Nushi, Shqipe Heroi, Granit Karakashi, Lindita Karakashi-Maxhuni, Nermin Nushi-Mahmuti, Ylber Pallaska, And Nushi, Nehat Emrullahu, Asim Luzha, Behar Xhara, Ymer Gashi, Shpend Mulliqi, Agron Nagavci, Asllan Kryeziu, Muhamet Uflla, Bekim Canhasi, Agim Kurteshi. 


Emrat e kontribuesve me punen e tyre vullnetare:
Gazmend Nushi - Keshilla juridike, 
Xhelal dhe Leonat Rezniqi - Mbeshtetja grafike (Leoprint),
Muhedin Nushi - Keshilla ekonomike,
Fejzullah Shehu - Administratorë


Donatoret Për ata të cilët nuk patën mundësi të na bashkangjiten deri tani, por kanë kërkuar mënyrën për të kontribuar, mund ti shkarkojnë këtu informatat rreth xhirollogarisë së fondacionit tek banka Ekonomike e Kosovës:

FONDACIONI SALIH DHE ISA NUSHI 
Nr. Llogarisë: 1405000004745704

Cdo kontribut I dhënë nga ju - Fondacionit Salih dhe Isa Nushi, pavarësisht shumës së saj, ka vlerë të madhe për ne - anëtarët e Fondacionit, për qytetarët e Mitrovicës, e sidomos për stundentët dhe talentët e rinjë dhe akademikët e ardhshëm të Kosovës. 

ą
Fondacioni SIN,
Aug 25, 2010, 10:40 AM
Comments