Remzije Shala

Jamë Remzije Shala e lindur me 29.04.1989 në Mitrovicë. Shkollën fillore e kam kryer në '' Ismail Qemaili '' , kurse shkollën e mesme në " Hasan Prishtina '' drejtimi Ekonomik - kontabilitet. Tash jamë studente e vitit të tretë në UP pran Fakultetit Ekonomik në drejtimin Banka Financa Dhe Kontabilitet jam studente e regullt. Mendoj të përfundoj fakultetin edhe një vitë , të përfundoj provimet dhe sa më shpejtë të regjistrohem në Mastër por që të studjojë jashtë Kosovës dhe po sa ta përfundojë të kthehem në vendin tim të japë maksimumin që të punoj. Per sukseset e mia te ardhshme do te perpiqem te ju informoj permes kesaj web faqe. 

Po ashtu e falenderojë shumë Fondacionin '' Isa dhe Sali Nushi '' për bursën që ma kanë dhuru mua dhe kandidatëve të tjerë. 

Me respektë : Remzije Shala .
Comments