Bursistet tanë‎ > ‎

Bursistat 2014/2015

Me datën 1 nentore 2014 u mbajt intervista me te gjithe ju që keni konkuruar për bursë të Fondacionit “Salih dhe Isa NUSHI”. Pas konsultimeve qe beri, Komisioni i pavarur doli me këtë vendim te cilin e perkrah edhe Bordi i Fondacionit. Përfituesit e burses për vitin akademik 2014/2015, në vlerë prej 90€/muaj (nëntëdhjetë euro) per periudhën prej 10 muajve janë:

  1. Elvira Terziqi, e lindur më 17-12-1993 në Mitrovicë, studente në vitin e III (tretë) në Fakultetin Ekonomik, drejtimi Marketing, pranë Universitetit të Prishtines.
  2. Dritë Morina, e lindur më 01-09-1987 në Prizren, studente në vitin e III (tretë) në Fakultetin e Edukimit, drejtimi Gjuhë dhe letërsi Angleze, pranë Universitetit të Prizrenit.
  3. Egzonë Gashi, e lindur më 26-03-1992 në Suhareke, studente në vitin V (pestë) ne Fakultetin e Mjekesise drejtimi i pergjithshem pranë Universitetit të Prishtinës.
  4. Jeta Mucaku, e lindur më 05-10-1994 në Gjakovë, studente në vitin e I (parë) ne Fakultetin e Mjekesise drejtimi I pergjithshem pranë Universitetit të Prishtinës.
  5. Egzon Osmanaj, i lindur më 22-09-1993 në Mitrovice, student në vitin e III (tretë) ne Fakultetin e shkencave politike pranë Universitetit të Prishtinës.

Kandidatët e përzgjedhur do te informohen permes e-mailit per daten dhe vendin e nenshkrimit te kontrates. Bordi i Fondacionit i dëshron suksese kandidatëve të përzgjedhur si dhe atyre qe kete radhe nuk ishin ne mesin e te perzgjedhurve.