News‎ > ‎

Leter e hapur nga Valentina Sylejmani

posted Nov 1, 2014, 3:10 AM by Bujar Nushi
Te nderuar Fondacioni Salih dhe Isa Nushi

Fillimisht kerkoj falje qe nuk kemi kontaktuar tash nje kohe te gjate. Me shprese qe kjo leter t´ju gjeje me shendet te mire juve te gjitheve, deshta te ndaj me ju sukseset dhe arritjet e ketij viti te fundit shkollore! 

Si apsolvente e fakultetit te Mjekesise dega Stomatologji ky vit shkollore qe i mbare, si ne provimet e fundit te cilat i kalova me sukses dhe me nota te larta, ashtu edhe ne diplomim ne afat te qershorit. Tash 3 muaj ndjek stazhin ne Qendren Rajonale Stomatologjike ne Prizren.

Per te gjitha keto arritje ne shkollim dhe profesionalizim merita pafund keni ju, mbeshtetja qe me bete, si moralsht per vlersimin ashtu edhe financiarisht me bursen, jane nder gjerat me me vlere qe kam perjetuar. Si Fondacion, jeni shembull i punes se mirefillte, transparente dhe humanitare. Ju prifte gjithmone e mbara dhasht Zoti qe ky Fondacion te rritet qdo vit me shume, me shprese qe edhe une shume shpejt te jem pjese kontribuese e saj. 

Me respekt
Valentina Sylejmani
Comments