Trimor Roka

Quhem Trimor Roka. Kam lindur në Gjakovë me 03.11.1991. Shkollën fillore e kam kryer në Gjakovë në shkollën “Mazllum Këpuska”, ndërsa at të mesme në gjimnazin “Hajdar Dushi” ne degën shkenca natyrore. Tani vijoj studimet në Universitetin e Prishtinës “Hasan Prishtina”- dega Mjekësi e përgjithshme viti i IV (katërt).

Falendëroj Fondacionin “Salih dhe Isa Nushi” për mbështetjen që më ofrojnë dhe shpresoj që pasi do të pavarësohem do të ju ndihmoj në mbështetjen e mëtutjeshme të brezave të ardhshëm. 

Me nderime,
Trimor Roka

My name is Trimor Roka. I was born in Gjakova ,on the third of November in 1991, where I successfully graduated my elementary at “Mazllum Kepuska”school and my secondary at “Hajdar Dushi” school -gymnasium. Now I’m resident at the University of Pristine – Faculty of Medicine, GP branch, Year four. 

I appreciate the help from the Salih & Isa Nushi Foundation for the support they gave me through the scholarship and I hope that very soon I will be able to donate for the promotion of the new generations in the future!

Kind regards,
Trimor Roka
Comments