News‎ > ‎

Nje foto shume simbolike .....

posted Nov 12, 2015, 3:57 AM by Bujar Nushi   [ updated Nov 12, 2015, 3:57 AM ]
Nje foto shume simbolike nga dita e themelimit te Fondacionit tone ne vitin 2010. Me mburrje dhe krenari konstatojme se nga themelimi deri me sot: 
- Kemi dhuruar nga fondet tona 30 bursa prej 900 euro/vite ne vlere totale mbi 27.000 euro.
- Kane diplomuar 7 bursista tane.
- Fondacioni yne fitoi Çmimin FIDES për kontribut nga Diaspora per vitin 2013 për promovimin e arsimit, kulturës dhe shkencës tek të rinjtë ne Kosove.


Me nderime,
Info@fsinushi.org
www.fsinushi.org
@fsinushi

Comments