Herolinda Zekaj

Quhem Herolinda Zekaj, e lindur më 13.04.1995 ne Mojstir - Istog. Shkollimin fillor dhe atë të mesëm e mbarova në Istog, kurse studimet jam duke i ndjekur në Universitetin e Prishtinës "Hasan Prishtina", Fakulteti i Mjekësisë,dega Stomatologji, viti i tretë.

Falenderoj pafundësisht Fondacionin Salih dhe Isa Nushi për bursen e cila i mbulon mjaftueshëm shpenzimet rreth studimeve të mija.

Me respekt, 
Herolinda Zekaj.

=============================================

My name is Herolinda Zekaj, I was born on 13.04.1995,Mojstir - Istog.
Primary and secondary school I've finished in Istog, currently I'm continuing studies at University of Prishtina"Hasan Prishtina", Faculty of Medicine-Dentistry, third year.

Endlessly thank the Foundation Salih and Isa Nushi for scholarship which covers enough my costs about my studies.

Sincerely,
Herolinda Zekaj.
Comments