News‎ > ‎

VENDIM - per burse te Fondacionit 'Salih dhe Isa Nushi' 2014/15

posted Nov 7, 2014, 9:46 AM by Bujar Nushi   [ updated Nov 8, 2014, 3:42 AM ]

Me datën 1 nentore 2014 u mbajt intervista me te gjithe ju që keni konkuruar për bursë të Fondacionit “Salih dhe Isa NUSHI”. Pas konsultimeve qe beri, Komisioni i pavarur doli me këtë vendim te cilin e perkrah edhe Bordi i Fondacionit. 


Përfituesit e burses për vitin akademik 2014/2015, në vlerë prej 90€/muaj (nëntëdhjetë euro) per periudhën prej 10 muajve janë:

  1. Elvira Terziqi, e lindur më 17-12-1993 në Mitrovicë, studente në vitin e III (tretë) në Fakultetin Ekonomik, drejtimi Marketing, pranë Universitetit të Prishtines.
  2. Dritë Morina, e lindur më 01-09-1987 në Prizren, studente në vitin e III (tretë) në Fakultetin e Edukimit, drejtimi Gjuhë dhe letërsi Angleze, pranë Universitetit të Prizrenit.
  3. Egzonë Gashi, e lindur më 26-03-1992 në Suhareke, studente në vitin V (pestë) ne Fakultetin e Mjekesise drejtimi i pergjithshem pranë Universitetit të Prishtinës.
  4. Jeta Mucaku, e lindur më 05-10-1994 në Gjakovë, studente në vitin e I (parë) ne Fakultetin e Mjekesise drejtimi I pergjithshem pranë Universitetit të Prishtinës.
  5. Egzon Osmanaj, i lindur më 22-09-1993 në Mitrovice, student në vitin e III (tretë) ne Fakultetin e shkencave politike pranë Universitetit të Prishtinës.

Kandidatët e përzgjedhur do te informohen permes e-mailit per daten dhe vendin e nenshkrimit te kontrates.

 

Me vehte duhet sjellur:

  • Vërtetimin për regjistrimin e semestrit, për këtë vit shkollor
  • Hapjen e xhirollogarisë në BEK - Banka Ekonomike E Kosovës (vetëm në këtë banke) 

 

Bordi i Fondacionit i dëshron suksese kandidatëve të përzgjedhur si dhe atyre qe kete radhe nuk ishin ne mesin e te perzgjedhurve. 


Percjellni web faqen tone www.fsinushi.org per informatat aktuale.

 

Me nderime,

Fondacioni Salih dhe Isa Nushi

www.fsinushi.org

info@fsinushi.org

@fsinushi


Comments