Elvira Terziqi

Quhem Elvira Terziqi, kam lindur në Coesfeld,Gjermani.Shkollimin fillor dhe të mesëm e kam mbaruar në Mitrovicë me sukses të shkëlqyeshem ndërsa tani vijoj studiert në Universitetin e Prishtinës, fakultetin Ekonomik,departamentin Marketing,në vitin e tretë. Ju shkruaj t'iu falënderoj për bursën tuaj zemërgjerë.Isha shumë e lumtur dhe mirenjohëse te mësoj se jam përfituese e bursës suaj përsëri.

Faleminderit prapë për zemërgjerësine dhe mbështetjen tuaj.Kjo bursë që me ofroni ka vlerë te madhe për mua dhe më motivon të arrij vizionin tim,te bëhem ekonomiste e suksesshme.

Shpresoj të kem mundësi që në të ardhmen të jap kontributin tim në fondacion.
Me respekt,Elvira Terziqi.
=========================================================================================================
I am Elvira Terziqi, I was born in Coesfeld,Germany.My primary and secondary education I have finished in Mitrovica and now I am pursuing studies at the University of Prishtina, Faculty of economics,department of Marketing, third year. I am writing to thank you for your generous scholarship. I was very happy and appreciative to learn that I was selected as the recipient of your scholarship.

Thank you again for your generosity and support.The scholarship that you offered me has a great value and it motivates me to achieve my vision ,to be a successful economist.

I hope to be able to give my contribution to the foundation in the future.
Respectfully Elvira Terziqi
Comments