News‎ > ‎

Jemi te kenaqur, 28 aplikacione per 5 bursa

posted Oct 12, 2011, 7:08 AM by Bujar Nushi
Komisioni i pavarur per percaktimin e bursistave per vitin akademik 2011/2012 eshte tejet i kenaqur me numrin e aplikimeve qe arritrn ne adresen e Fondacionit 'Salih dhe Isa Nushi'. Deri me daten 18 shtatorë 2011 kane arritur 28 aplikacione per 5 bursa. Prej tyre 17 te dorezuara ne seline tone ne Mitrovice e 11 te derguara me email ne info@fsinushi.org.
Comments