News‎ > ‎

Ftohen perfituesit e bursave te hapin gjirollogarine ne BEK

posted Nov 3, 2013, 5:37 AM by Bujar Nushi
Te nderar perfitues te bursave te fondacionit,

I lusim ate te cilet nuk kane gjirollogari te hapur en Banken Ekonomike te Kosoves ta bejne kete sa me heret, ne menyre qe t'i perfundojme procedurat e kontraktimit per ju.

Numri i gjirollogarise e eshte i domosdoshem per ta nenshkruar kontraten me fondacionin permes se siles pastaj autorizohet transferi i rregullt mujor i burses.

Ne nderkohe ju informojme per diten kur do te ftoheni per nje cermoni simbolike te nenshkrimit te kontratave ne te njejtin vend ku jane mbajte intervistat.

Ju urojme vit te mbare dhe ju falenderojme per uratat te cilat na i keni derguar.

Comments