News‎ > ‎

U nenshkruan kontratat per vitin akademik 2012/2013

posted Oct 27, 2012, 10:25 AM by Bujar Nushi
Dite e rendesishme per Fondacionin 'Salih dhe Isa Nushi'. Me 27 tetorë 2012, ne zyret e fondacionit ne Mitrovicë u nënshkruan solemnisht kontratat me 5 bursistat tanë per vitin akademik 2012/13. Ne emer te Fondacionit kontratat u nenshkruan nga administratori z.Fejzullah Shehu. Ne emer te Bordit ishin present Diana Cena dhe Nora Sahatqiu. 

Fondacioni i deshiron bursistave sukses ne mesime dhe shendet ne jete.

Comments