Lutfije Rushiti

Jam Lutfije Rushiti, kam lindur me 05.11.1996 ne Vushtrri, ndersa jetoj ne fshatin Kqiq I Madh, Komuna e Mitrovices. Shkollimin fillor e kam perfunduar ne fshatin tim Kqiq, kurse ate te mesem ne Mitrovice, ne gjimnazin “Frang Bardhi”. Tani jam duke vijuar studimet ne Universitetin e Mitrovices, ne Fakultetin e Edukimit, viti I pare. Jam e lumtur qe takova njerez si stafi I fondacionit “Salih dhe Isa Nushi” dhe ju falenderoj nga zemra qe me zgjodhet mua si perfituese te burses. Me te vertet jeni njerez te drejte, te sinqerte dhe me zemer te madhe, shpresoj te kete me shume njerez si ju. Normalisht fjalet e mia jane shume te vogla per te shprehur mirenjohjen dhe falenderimin per punen tuaj, por shpresoj te ju shperblej me pune dhe sukseset e mia.

Me respekt Lutfije Rushiti,

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

I am Lutfije Rushiti, I was born on 05.11.1996 in Vushtrri but I live in Kqiq I Madh, a village of municipality of Mitrovica. I have finished my primary school in Kqiq and secondary school in Mitrovica, gymnasium “Frang Bardhi”. Now I am studying in University of Mitrovica, Faculty of Education, in the first year. I am very happy that I met such people as the foundation staff of “Salih and Isa Nushi” and I thank you with all my heart for selecting me as the winner of this scholarship. You all are fair, sincere and people with a big heart, I hope to be more people like you are. In fact all my words are not enough to thank you for your work but I hope that I will reward you with my success in studies.

Sincerely Lutfije Rushiti,
Comments