Jeta Mucaku

Quhem Jeta Muçaku, jam e lindur me 05.10.01994 në qytetin e Gjakovës. Shkollën fillore e kam të kryer në shkollen “Fehmi Agani” në Gjakovë. Ndërsa shkollën e mesme po ashtu e kam të kryer në Gjakovë në gjimnazin “Hajdar Dushi “ - drejtimi shkencat natyrore. Pas përfundimit të shkollës së mesme dëshira ime ishte që vazhdimisht të studioj në fakultetin e mjekesisë.

Pas shumë përpjekjeve arrita të regjistrohem në fakultetine e mjekësisë “Hasan Prishtina” në Prishtinë në vitin akademik 2014/2015, duke e përmbushur kështu dëshiren time të kahmotshme.

Gjatë mësimit në shkollën e mesme kam kryer kurse trajnimi dhe jam certifikuar e perzgjedhur si trajnere për “Zgjedhja e konfliktit dhe meditacionit” pranë OJQ-ës, “Children for Tomorrow”. Gjithashtu jam certifikuar nga OJQ-ë “Hope Fellowship.

Dëshira ime është që të bëhëm specialiste në një degë të shkencave të mjekësis.
Me respekt, Jeta Muçaku
Comments