Bursistet tanë‎ > ‎

Bursistat 2012/2013

Me datën 30-10-2012 u mbajt Intervista me te gjithe kandidatet qe kan konkurruar për bursa të cilat i ndanë Fondacioni “Salih dhe Isa NUSHI”. Te gjithe kandidatet u presentuan para komisionit ne menyre te denje. 

Përfituesit e bursave për vitin akademik 2012/2013, në vlerë prej 90€ (nëntëdhjetë euro) per periudhën prej 10 muajve janë:
  1. Dritë Morina, e lindur më 01-09-1987 në Prizren, studente në vitin I (parë) në Fakultetin per gjuhe dhe letersi Angleze - UP - Dega ne Prizren.
  2. Valentina Sylejmani, e lindur me 25-06-1989 ne Prizren, studente ne vitin e 5 (pestë) ne Fakultetin e Mjekesise drejtimi i Stomatologjise pranë Universitetit të Prishtinës.
  3. Elvis Feka, i lindur më 05-11-1991 në Koshtovë, student në vitin III (tretë) në Fakultetin Filologjik – Dega e Shkencave Politike pranë Universitetit të Prishtinës.
  4. Isuf Deliu, i lindur me 27-04-1993 ne Skenderaj, student i vitit te II (dytë) ne Fakultetin Teknik - Dega Kompjuterike pranë Universitetit të Prishtinës
  5. Festim Haxhikadriu, i lindur më 26-05-1993 në Mitrovicë, student në vitin III (tretë) në Fakultetin e Arteve – Dega e Artit Muzikor – Drejtimi Instrumente Harkore pranë Universitetit të Prishtinës.
Bordi i Fondacionit i dëshron suksese edhe më të mira kandidatëve të përzgjedhur si dhe atyre qe kete radhe nuk ishin ne mesin e te perzgjedhurve