Kontakti

Fondacioni "Salih dhe Isa Nushi"

Adresa:
 
Fondacioni "Salih dhe Isa Nushi"
Bedri Gjina Nr.3
40.000 Mitrovicë
Kosovë
 
e-mail per aplikime: info@fsinushi.org
Twitter: @FSINushi
Të gjithë themeluesit e kane e-mejllin e tyre ne kuader te fondacionit:


Comments