Valdet Uka

Valdet Uka
Unё jam Valdet UKA, student I Fakultetit tё Mjekёsisё, Universiteti I Prishtinёs qё konkretisht ndjekё leksionet pёr Farmaci pran kёtij fakulteti.

Para se gjithash unё e vlerёsoj lart angazhimin dhe punen e shenjtё qё po bёnё Fondacioni “Salih dhe Isa Nushi” me qёllim tё mbёshtetjes dhe avancimit tё njerёzve qё kerkojnё dije e shkencё nё vendin tonё. Pa dyshim se ky ёshtё shembulli mё I mirё sesi tё gjithё ne mund tё kontribojmё qoftё edhe me njё pikё ujё nё oqeanin e madh tё humanitetit.

Tani pёr tani jam duke vijuar vitin e pestё dhe tё fundit tё studimeve bazike, dhe pas perfundimit tё fakultetit planifikojё tё vazhdoj studimet postdiplomike nё ndonjё nga fushat bashkohore tё shkencave farmaceutike.

Duke qenё plotёsisht tё vetёdijёshёm se pasuria mё e madhe e njeriut nё jetё ёshtё vetё fuqia e ambicjes sё tij, unё inkurajojё pamasё vehten dhe bashkёmoshatarёt e mi qё tё punojnё pareshtur pёr njё tё ardhme sa mё tё mirё tё vendit tonё.