Egzon Osmanaj

Egzon Osmanaj I lindur ne Mitrovice, ku edhe kam perfunduar shkollimin tim fillor dhe ate te mesem. Tani jam student I universitetit te Prishtines “Hasan Prishtina”, ne departamentin e shkencave politike. Aktiviteti im kryesisht lidhet me te drejtat e njeriut, politkat publike sidhe drejtesine tranzicionale, me theks te vecante viktimat civile te luftes se fundit. Aktiviteti im eshte kryesisht ne baza vullnetare dhe mundohem qe te jem I perkushtuar maksimalisht ne cdo gje qe bej. 

E falenderoj Fondacionin “Salih dhe Isa Nushi” per mbeshtetjen e tyre si financiare ashtu edhe morale qe me kane dhene mua dhe shume te rinjeve tjere. Bursa qe ju me keni dhene mua padyshim se do te me ndihmoj dhe lehtesoj mbulimin e shpenzimeve te studimeve te mia dhe poashtu do te jete inkurajim per mua ne aktivitetin tim vullnetar. 

Shpresoj qe ne nje te ardhme te afert te mund t’ua shperbleje kete me sukses dhe poashtu duke qene nje nga ndihmetaret tuaj ne punen tuaj te mrekullueshme.

=========================================================================================================
Egzon Osmanaj, born in Mitrovica, where I have finished my primary and secondary school. Actually, I’m a student of University of Pristina “Hasan Prishtina”, department of political science. My interests are mainly human rights, public policy and transitional justice, especially civilian victims of war. My activity is mainly voluntary and I’m very dedicated in everything I do. 

I would like to thank the foundation “Salih and Isa Nushi” for their moral and financial support to me and many other youngs. This scholarship that you offered to me will help and facilitate me to cover my study costs and also will encourage me to continue my voluntary activity. 

I hope one day I would be able to reward to you with success and to be one of the helpers of your wonderful work.
Comments